Horoscop - Compatibilitate varsator-varsator


Cand doi Varsatori sunt impreuna, ei se gandesc in principal la binele umanitatii. Aceasta pereche se axeaza in ai ajuta pe altii. Se inteleg foarte bine impreuna trezind uneori invidia prietenilor.
Fiind prea sociali, se pot detasa emotional de majoritatea problemelor. Lucreaza bine impreuna. Uneori, le este greu sa inteleaga sentimentele partenerului, celor din jur si chiar cele proprii.

Varsatorul este influentat de Planetele Saturn si Uranus. Uranus controleaza ideile radicale si inovatoare. Au in permanenta idei noi, fiind una din zodiile cele mai inteligente. Saturn aduce in plus tenacitate si responsabilitate. Echipa formata din cei doi Varsatori lucreaza din greu pentru a-si atinge scopul.

Varsatorul este influentat de "Aer". Sunt bine dotati intelectual si aceasta ii ajuta sa fie increzatori si siguri pe ei insisi. Acesta calitate este si motivul pentru care sunt atat de detasati de problemele emotionale, ceea ce face ca in plan intim sa fie nevoie de mult efort pentru ca relatia sa mearga. De asemenea vor fi distanti cu cei pe care ii gasesc plictisitori si mondeni.

Varsatorul este influentat de semnul "Fix". Aceasta face ca cei doi sa fie foarte productivi insa si foarte incapatanati. Ideile curg din geniul creator al Varsatorului, fiecare nutrind un respect deosebit pentru aportul celuilalt la scopul comun. Daca cei doi au opinii diferite se va isca imediat o cearta destul de puternica.

Cel mai buna aspect al relatiei Varsator-Varsator il reprezinta ideile noi pe care acestia le concep impreuna. Atata timp cat cei doi nu uita sa adauge putin romantism, realatia dintre cei doi va reprezenta o realizare atat pentru ei cat si pentru comunitatea in care traiesc.Horoscop zilnic Berbec Horoscop zilnic Taur Horoscop zilnic Gemeni Horoscop zilnic Rac Horoscop zilnic Leu Horoscop zilnic Fecioara Horoscop zilnic Balanta Horoscop zilnic Scorpion Horoscop zilnic Sagetator Horoscop zilnic Capricorn Horoscop zilnic Varsator Horoscop zilnic Pesti
Anunturi gratuite
| RoDirector | Forumul tau gratuit |
Paginile.net