Horoscop zilnic Berbec Horoscop zilnic Taur Horoscop zilnic Gemeni Horoscop zilnic Rac Horoscop zilnic Leu Horoscop zilnic Fecioara Horoscop zilnic Balanta Horoscop zilnic Scorpion Horoscop zilnic Sagetator Horoscop zilnic Capricorn Horoscop zilnic Varsator Horoscop zilnic Pesti
Horoscop - Seductie Berbec

Este un semn Masculin, Cardinal, de Foc, guvernat de planeta Marte. Are drept culoare rosul, metal corespondent fierul, iar piatra sa pretioasa este diamantul sau ametistul. Tendinta sa erotica dominanta este de "a cuceri".

Persoana iubeste aventura, este dinamica, energica, curajoasa si se plictiseste foarte usor. Are multa ambitie si o curiozitate fara margini. Este impulsiva, pasionala, patimasa. Doreste sa fie mereu in centrul actiunii si este mult mai interesata de lupta pentru a cuceri o persoana, decat de cucerirea in sine. Trebuie sa stie mereu ca mai are un obiectiv de cucerit si sa simta ca partenera (partenerul) are inca o parte misterioasa care trebuie descoperita. In caz contrar se plictiseste si rupe relatia. Are nevoie permanenta de aprobari, confirmari pentru a fi sigura ca ceea ce face este corect.

Ceea ce il atrage pe nativul in Berbec la partenera sa este temperamentul imprevizibil, capacitatea de a-l lingusi si de a-l surprinde mereu cu ceva nou. Se indragosteste foarte usor daca partenera pare inaccesibila si distanta. Acest lucru il ambitioneaza sa o cucereasca, dar odata atins obiectivul, dragostea dispare si se transforma in plictiseala.

Ceea ce il seduce este o partenera entuziasta, energica, atragatoare si care sa aiba o aura misterioasa. Partenera trebuie sa nu fie formalista, sa aiba curaj si spirit de aventura. Trebuie sa fie o companie interesanta si o iubita pasionala. Pentru a-l atrage sunt recomandate haine de culoare rosie cu croiala clasica, adecvate situatiei. Zona sa erogena este capul, in special fruntea si parul.

Defectele sale sunt destul de usor de observat. Este lipsit de tact, incapatanat si orgolios. Daca este laudat se straduieste sa obtina calitatile care i-au fost atribuite. Se poate schimba asa cum vrea persoana iubita. Daca stii cum sa-l iei poti obtine orice de la el si il poti modela destul de usor.

Isi iubeste copiii, dar este foarte autoritar cu ei. Orice dorinta a sa trebuie indeplinita instantaneu sau chiar mai inainte de a o spune el. Stie sa-si stimuleze copii si ii invata sa faca fata concurentei. Le insufla dorinta de afirmare si pasiunea pentru miscare si sport. Nu stie sa aiba rabdare cu ei si uneori ii forteaza prea tare.

Casa sa este frumos aranjata, in stil nonconformist, cu culori foarte puternice si vii. Este reprezentativa pentru personalitatea sa, care este foarte puternica si incearca sa se impuna in fata celorlalti. Pentru decorarea apartamentului prefera tot nuante de rosu.

Incercati sa-i mentineti treaz interesul si sa nu-l lasati sa se plictiseasca. Pentru a avea o relatie frumoasa trebuie sa il tineti mereu in priza si sa ii creati enigme pe care sa le dezlege. Daca reusiti veti avea un partener inteligent si iubitor, care nu se va indeparta niciodata de dumneavoastra.

Pentru a incepe o relatie cu un nativ din Berbec este bine sa te apropii de el pe plan intelectual, eventual invitindu-l la teatru, imprumutandu-i sau cerandu-i o carte buna. Trebuie in permanenta sa tii pasul cu el, sa fii activ, dinamic, sa ai idei noi. Ii veti trezi astfel admiratia. Nu opuneti rezistenta prea mare in cazul unor neintelegeri, cedati in final - e o figura dibace pentru a-l face sa se simta bine, ca sef. Fiti eficient si punctual si economisiti-va in permanenta energia pentru a putea tine pina la capat pasul cu el.

Pentru a rupe o relatie cu un nativ din Berbec nu trebuie sa te straduiesti prea tare. Adesea el pleaca singur, fara ca sa faci ceva deosebit pentru asta. Este suficient sa-l refuzi o data, de doua ori, in timpul elanurilor sale amoroase, sa te retragi in cochilia ta atunci cand el este plin de verva, sa contramandezi o iesire in societate, sau sa-l contrazici.Anunturi gratuite | RoDirector | Forumul tau gratuit | Paginile.net