Horoscop zilnic Berbec Horoscop zilnic Taur Horoscop zilnic Gemeni Horoscop zilnic Rac Horoscop zilnic Leu Horoscop zilnic Fecioara Horoscop zilnic Balanta Horoscop zilnic Scorpion Horoscop zilnic Sagetator Horoscop zilnic Capricorn Horoscop zilnic Varsator Horoscop zilnic Pesti
Horoscop - Seductie Capricorn

Este un semn feminin, cardinal, de pamant, guvernat de Saturn. Are drept metal plumbul, culoarea sa este indigo, iar pietrele sale pretioase sunt onixul sau malahitul.Tendinta sa erotica dominanta este de "a disciplina".

Nativul este tenace, perseverent, prudent si isi urmareste cu atentie scopul. Ambitia de a ajunge cineva in societate este cel mai important lucru pentru el. Este indragostit de cariera sa, alearga dupa putere si actioneaza calculat si rece. Este foarte pretentios in relatia cu partenerul si vrea ca acesta sa vada dincolo de reticentele si masca sa. Este foarte pragmatic si nu isi exteriorizeaza sentimentele prin gesturi tandre.

Pentru a-l atrage trebuie sa ii demonstrezi sentimentele intense pe care le ai fata de el si trebuie sa il sprijini in cariera sa. Este sensibil si nesigur, putand avea crize de depresie si un sentiment permanent de neliniste. Are nevoie de ajutor pentru a castiga increderea in el si in lupta pentru atingerea telurilor sale.

Pentru a-l seduce este nevoie de o puternica pasiune erotica. Viziunea lui asupra sexului este primitiva, pasionala si o va pastra toata viata. Zona sa erogena se situeaza la nivelul genunchilor. Daca nu se va simti satisfacut la nivel sexual, va deveni depresiv si se va refugia in alcool. Uraste divortul si va incerca sa pastreze aparentele, desi va trai separat de partenera. Adora imbracamintea sobra, simpla. Iubeste culorile inchise, in special negrul.

Lucrurile care il enerveaza sunt lipsa de seriozitate, frivolitatea, originalitatea si curentul avangardist. Este pasionat de lucrurile sigure, practice, de politica, dar si de stiintele secrete, ezoterice. Ritualurile sociale sunt foarte importante pentru el, asa incat, feriti-va sa faceti gafe in public. Nu-i plac gesturile tandre in vazul tuturor si prefera sa pastreze aceste lucruri pentru intimitate. Este fidel si puteti conta pe stabilitatea sentimentelor sale. Stie sa ierte, dar nu va uita niciodata.

Cel mai mare defect al sau este seriozitatea. Este convins ca are mari responsabilitati si se straduieste sa le duca la bun sfarsit. Nu stie sa fie spontan, vesel si este mereu rezervat, trist, pesimist, avand aerul unui om imbatranit prematur. Este zgarcit si putin snob, fiindu-i frica sa nu isi piarda averea sau rangul in societate. Are nevoie de un partener optimist care sa il scoata din depresiile sale si sa-l puna in valoare.

Temperamentul sau este melancolic, depresiv si destul de dificil. Pentru a-l ajuta trebuie
sa-i oferiti argumente cat mai bune si sa fiti mai pragmatic decat el.

Isi trateaza copiii cu multa seriozitate si responsabilitate. Este exigent si cere foarte mult de la ei. Ar trebui sa mai si zambeasca din cand in cand si sa renunte la figura lui incruntata.

Casa sa este curata, aranjata in stil traditional, clasic. Trebuie sa invete sa traiasca cat mai eliberat de prejudecati, sa renunte la traditii si la tot ce este invechit. Este foarte pragmatic, dar isi poate neglija sotia pentru a se dedica carierei.

Pentru a incepe o relatie cu un Capricorn trebuie sa ii dai dreptate intotdeauna si sa il asculti foarte atent, ca si cum el ar fi profesorul. Se simte bine atunci cand i se acorda incredere. Nu e un om sociabil si discuta numai lucruri serioase, cu riscul de a deveni antipatic. Complimentele ce i se adreseaza trebuie sa fie sincere, altminteri se ''prinde''.

Pentru a rupe o relatie cu un nativ din Capricorn este suficient sa il criticati, sa fiti dezordonat si risipitor, sa-l tratati cu ironie si sa va manifestati gelozia. I se poate reprosa ca e prea lent, sau ca e prea calculat, de pilda. In general Capricornul pleaca singur, adesea fara o vorba, si nu se mai intoarce niciodata.Anunturi gratuite | RoDirector | Forumul tau gratuit | Paginile.net