Horoscop zilnic Berbec Horoscop zilnic Taur Horoscop zilnic Gemeni Horoscop zilnic Rac Horoscop zilnic Leu Horoscop zilnic Fecioara Horoscop zilnic Balanta Horoscop zilnic Scorpion Horoscop zilnic Sagetator Horoscop zilnic Capricorn Horoscop zilnic Varsator Horoscop zilnic Pesti
Horoscop - Seductie Fecioara

Este un semn feminin, mutabil, de pamant, guvernat de Mercur. Are drept metal corespondent mercurul, culoarea violet, iar ca piatra pretioasa jaspul roz. Tendinta sa erotica dominanta este de "a critica".

O asemenea persoana este foarte pretentioasa, meticuloasa, urmarind mereu perfectiunea si criticand tot ce exista in jur. Este dominata de o cerebralitate excesiva si pentru a o cuceri trebuie sa-i rapiti mai intai mintea si apoi inima. Isi petrece foarte mult timp analizand faptele celorlalti si facand planuri. Este inclinata spre barfa si ii place sa critice fiecare gest al partenerului. Este capabila sa gaseasca o greseala minuscula si sa o transforme intr-o calamitate nationala. Urmareste mereu o relatie de durata. Pentru a intra in atentia ei trebuie sa aveti si minte nu numai un aspect frumos. In spatele unui comportament retinut si timid se ascunde o natura profund erotica, iar cand spune o vorba romantica puteti fi sigur ca a luat-o gura pe dinainte si ca aceasta vorba este foarte reala. Pentru a-i provoca reactii afective unei asemenea persoane trebuie sa va comportati cat mai pragmatic, sa fiti muncitor, constiincios si comunicativ. Ii place sa discute despre munca si problemele sale si adora sa fie compatimita pentru sacrificiile si eforturile pe care le face. Are nevoie sa fie sustinuta si incurajata de mult optimism deoarece are complexe de inferioritate. Vrea sa atinga perfectiunea si incearca sa-i forteze si pe ceilalti sa o faca. Este preocupata de problemele de igiena si sanatate si poate fi un bun psiholog.

Persoana se simte descurajata cand se intalneste cu murdarie, dezordine si este paralizata de teama de microbi si boli. Este foarte ordonata si organizata si se mentine intr-o excelenta conditie fizica.

Pentru a seduce o astfel de persoana trebuie sa aveti un bagaj intelectual bogat si sa preluati initiativa. Este atrasa de hainele frumoase si elegante, dar discrete. Culorile preferate sunt roscat, maro si auriu.

Trebuie sa aveti mare grija alaturi de o astfel de persoana deoarece este foarte capricioasa si vesnic nemultumita. Ii place sa rascoleasca, sa aleaga si sa critice permanent. Cand se infurie se manifesta printr-o critica dura si pentru a o calma este nevoie de rabdare. Daca aflati cauza nemultumirii ei si incerceti sa o inlaturati se linisteste imediat.

Este foarte grijulie cu copiii si ii cicaleste intr-una. Modul in care ii iubeste este criticandu-i, pentru a-i face sa fie perfecti. Persoana ar trebui sa invete sa devina prietena copiilor sai si sa se apropie de ei cu multa dragoste si intelegere, fara a-i critica mereu.

Casa ii va fi foarte curata si bine organizata. Lucrurile vor sta numai la locul lor si va veti impiedica de foarte multe rafturi cu carti. Ii plac gaselnitele si face mici inovatii in decorarea apartamentului sau. Are gust si foarte mult simt practic. Daca stii sa-i suporti critica poti fi foarte fericit alaturi de un asemenea partener.

Pentru a incepe o relatie cu un nativ din Fecioara trebuie sa fiti atenti si rigurosi in conversatiile pe care le aveti cu el. Nu trebuie plictisit cu subiecte perimate si ar fi bine sa nu fiti extravagant sau lipsit de realism. Discutia ar merge foarte bine pe o tema inteligenta, literara, sau in orice domeniu in care persoana are calitati. Fecioara apreciaza farmecul personal al interlocutorului, curajul si spontaneitatea sa.

Pentru a rupe o relatie cu un nativ din Fecioara este suficient sa deveniti vulgar, zgomotos, dezordonat, extravagant in vestimentatie si cheltuitor. Daca il veti critica cu aceeasi promptitudine pe care o are si el, atunci se va supara si va pleca.Anunturi gratuite | RoDirector | Forumul tau gratuit | Paginile.net