Horoscop zilnic Berbec Horoscop zilnic Taur Horoscop zilnic Gemeni Horoscop zilnic Rac Horoscop zilnic Leu Horoscop zilnic Fecioara Horoscop zilnic Balanta Horoscop zilnic Scorpion Horoscop zilnic Sagetator Horoscop zilnic Capricorn Horoscop zilnic Varsator Horoscop zilnic Pesti
Horoscop - Seductie Gemeni

Este un semn masculin, mutabil, de aer, guvernat de planeta Mercur. Culoarea sa este violetul, metalul corespunzator este mercurul, iar piatra pretioasa este agatul. Tendinta sa erotica dominanta este de "a-si imagina".

Persoana este dotata cu o cerebralitate excesiva, are un vocabular bogat, o fire intelectuala si acorda multa atentie comunicarii. Ii place sa vorbeasca la telefon si sa fie bine informata asupra oricarui eveniment. Nativul este superficial, estetic, orientat spre abstract si teorie. Are stari oscilante, sarind usor de la entuziasm la plictiseala. Este intr-o continua miscare, fiind vesnic preocupat si agitat. Ceea ce il stimuleaza este inteligenta si originalitatea. Pentru un Geaman prototipul femeii ideale este in primul rand femeia desteapta. Pentru a-l cuceri trebuie sa-i cuceriti mai intai mintea, iar restul vine de la sine. Pentru a obtine aprecierea lui trebuie sa aveti preocupari interesante, sa cititi mult si sa nu-l plictisiti cu fleacuri. Trebuie ca partenera sa sa fie independenta si sa aiba un viitor asigurat. Il sperie faptul ca trebuie sa aiba grija de cel de langa el. Trebuie sa fie lasat cat mai liber, iar daca flirteaza cu altcineva inseamna ca simte nevoia de asa ceva.

Pentru a-l seduce trebuie sa tineti pasul cu mintea sa, sa fiti o prezenta calda, stimulatoare. Trebuie sa va imbracati cat mai original si sofisticat pentru a fi apreciata de el. Daca ii creeati o ambianta placuta si relaxanta va uita de frica de a fi supus de partenera. Zonele sale erogene sunt mainile si bratele.

Lucrurile care il enerveaza sunt mojicia, lipsa de politete. Trebuie sa ftii foarte cocheta si sa aveti maniere perfecte. Nu trebuie sa-i propuneti o relatie stabila, de lunga durata, deoarece se sperie si fuge.

Defectele sale sunt infidelitatea, nehotararea precum si stilul de comunicare ironic si caustic. Este incapatanat in parerile sale si gaseste argumente pentru orice. Viseaza in secret la persoanele de sex opus, dar poate fi si fidel daca stiti sa-l cuceriti.

Se ataseaza de copii doar atunci cand acestia devin suficient de maturi pentru a fi interesanti. De obicei fuge de responsabilitate si evita complicatiile.

In casa lui vei gasi imense rafturi de carti si fiti siguri ca se straduieste sa le citeasca pe toate si isi face conspecte din cele care i se par interesante. Este pasionat de aparatele electrice si electronice. Este usor neglijent si imprastiat cu lucrurile sale, dar stie sa gaseasca obiectul necesar atunci cand este nevoie.

Este bine sa fiti mereu in garda langa un asemenea om deoarece are toane si capricii. Sistemul sau nervos este foarte sensibil si are o stare de agitatie permanenta. O viata sexuala regulata il va calma si ii va oferi stabilitatea si echilibrul de care are nevoie.

Pentru a incepe o relatie cu un nativ din Gemeni ar fi bine sa etalati un anumit grad de cultura si de eruditie pentru a-l cuceri. Veti dobandi stima sa daca sunteti o persoana competenta intr-un domeniu anume. Trebuie sa-i treziti in permanenta curiozitatea si sa aduceti mereu un suflu nou relatiei, prin idei originale si chiar extravagante.

Este foarte usor sa termini relatia cu un nativ din Gemeni. Daca nu pleaca singur, potrivit obiceiurilor sale nomade, nu aveti decat sa va afundati in rutina existentei cotidiene, sa fiti plictisitoare, conformista, sa criticati ideile sale, indiferent care ar fi ele, si sa fiti foarte posesiva. Intoxicati-l cu problemele dumneavoastra; acestea sunt arhisuficiente pentru a-l determina sa plece in graba.Anunturi gratuite | RoDirector | Forumul tau gratuit | Paginile.net