Horoscop zilnic Berbec Horoscop zilnic Taur Horoscop zilnic Gemeni Horoscop zilnic Rac Horoscop zilnic Leu Horoscop zilnic Fecioara Horoscop zilnic Balanta Horoscop zilnic Scorpion Horoscop zilnic Sagetator Horoscop zilnic Capricorn Horoscop zilnic Varsator Horoscop zilnic Pesti
Horoscop - Seductie Pesti

Este un semn feminin, mutabil, de apa guvernat de Jupiter si Neptun. Are drept metal cositorul, culoarea sa este albastrul, iar piatra pretioasa acvamarinul (cristalul marin). Tendinta sa erotica dominanta este de "a uni".

Persoana este romantica, sensibila, visatoare, atrasa de lumea spirituala, oculta si de trairea unei relatii sentimentale magice si unice. Poseda intuitie, mediumnitate si are perceptii extrasenzoriale. Are nevoie de intelegere si colaborarea partenerului pentru a putea evolua. Are nevoie de multa atentie, de un suport moral si fizic care sa vina de la partener. Trebuie sa aiba un punct de sprijin prin care sa se implice in realitatea fizica imediata. Trebuie ca partenerul sa fie la fel de sensibil, dar dotat cu mai mult simt practic.

Pentru a cuceri o astfel de persoana trebuie sa fii la fel de sensibil ca si ea. Este capabila de mari sacrificii si de o generozitate extrema. Are nevoie de un partener erotic deosebit sensibil si imaginativ. Are mereu incredere in partener si de multe ori greseste in aceasta directie. Trebuie sa beneficieze de stabilitatea oferita de partener si are nevoie de intelegere. Uneori simte nevoia sa fie singura si sa se izoleze de lume.
Culorile care ii plac sunt albul si albastrul deschis. Zonele sale erogene sunt picioarele, in special talpile. Este foarte supusa fata de initiativele erotice ale partenerului si adora sa-l priveasca pe acesta. Prefera hainele rafinate si lucrurile frumoase.

Lucrurile care il descurajeaza pe nativ sunt nesiguranta materiala si afectiva. Este capabil de o generozitate extrema, dar material nu prea este bogat. Nu trebuie sa il tratati la modul materialist deoarece nu suporta asa ceva. Este o persoana fidela in cel mai idealist mod si se daruieste pasional celui ales.

Cel mai mare defect al sau este idealizarea persoanei iubite. Este bine sa nu se grabeasca cu casatoria inainte de a verifica daca relatia merge. Ii este greu sa traiasca in realitatea concreta. Are o imaginatie bogata si reuseste sa faca din tantar armasar cand se simte ofensat.

Temperamentul sau este melancolic. Cand se infurie se blocheaza si nu isi mai poate exprima sentimentele. Daca este deceptionat se va refugia in consumul de droguri, alcool sau in abuzuri sexuale. Pestii sunt excelenti actori deoarece isi disimuleaza foarte usor starea si se pot exprima altfel decat sunt in realitate.

Este foarte apropiat fata de copiii sai si nu stie sa fie exigent si sa-i disciplineze. Ii place sa se joace cu ei si sa se izoleze de duritatea lumii reale.

Modul cum isi organizeaza caminul este foarte original, dezordonat si plin de imaginatie. Adora plantele, covoarele moi si culorile calde si blande. Se leaga foarte mult de amintirile sale si traieste deseori in imaginatia sa bogata.

Este o persoana foarte sensibila, dar daca reusesti sa o intelegi poti fi foarte fericit alaturi de ea.

Pentru a incepe o relatie cu un nativ din Pesti trebuie sa ii acordati atentie si sa ascultati cu intelegere ceea ce va povesteste despre problemele sale. Provocati-l sa se destainuie, nu il contraziceti prea vehement. Comunica mult mai usor cu un pahar in mana. Discutati impreuna despre literatura, fenomene supranaturale sau alte lucruri ciudate sau secrete.

Daca vreti sa rupeti o relatie cu un nativ din Pesti trebuie sa va straduiti deoarece nu este usor. Pestele va trai intens drama si poate reactiona imprevizibil. Se va desparti de dumneavoastra daca il veti critica, ironiza, sau ii veti ataca pasiunile. El este sensibil si vulnerabil si va receptiona in plin toate aceste lovituri, care il vor indeparta de partener. Acest lucru se intampla de multe ori destul de repede, tinand cont de firea lui fatalista si de tendinta sa perpetua de a se considera victima si de a atrage inconstient, dar sistematic, rautatile celorlalti asupra sa.Anunturi gratuite | RoDirector | Forumul tau gratuit | Paginile.net