Horoscop zilnic Berbec Horoscop zilnic Taur Horoscop zilnic Gemeni Horoscop zilnic Rac Horoscop zilnic Leu Horoscop zilnic Fecioara Horoscop zilnic Balanta Horoscop zilnic Scorpion Horoscop zilnic Sagetator Horoscop zilnic Capricorn Horoscop zilnic Varsator Horoscop zilnic Pesti
Horoscop - Seductie Sagetator

Este un semn masculin, mutabil, de foc, guvernat de Jupiter. Are drept metal corespondent cositorul, culoarea sa este albastrul, iar piatra pretioasa turcoazul. Tendinta sa erotica dominata este de "a explora".

Este o persoana care iubeste viata din plin si incearca sa se distreze cat mai bine. Are un spirit justitiar deosebit, iubeste sporturile, jocurile, calatoriile si disputele intelectuale. Stie sa aprecieze confortul unui camin, dar are o puternica dorinta de libertate. Are multi prieteni, fata de care este amabila si generoasa. Este oscilanta si trece rapid de la o stare la alta, astfel ca este greu sa o cuceresti si sa o faci sa fie fidela si stabila.

Pentru a te putea intelege cu persoana trebuie sa-i respecti libertatea si sa-ti placa sportul si miscarea in aer liber. Este foarte multumita daca veti actiona independent si nu o impovarati cu grijile dumneavoastra. Incercati sa creati armonie pe toate planurile si lucrurile vor merge foarte bine.

Pentru a seduce un Sagetator trebuie sa jucati putin teatru si sa va aratati neinteresati de persoana lui. Va adopta imediat un stil bataios si va cauta sa va atraga atentia asupra calitatilor sale.

Pentru a-l atrage ar fi bine sa purtati haine de culoare albastra, asociat cu alb sau gri. Zonele sale erogene sunt soldurile, coapsele si genunchii. Iubeste reuniunile de familie, in care poate sa isi puna in valoare cunostintele. Incercati sa adoptati mereu un stil sportiv si degajat, purtandu-va cat mai natural cu putinta. Ar fi foarte bine daca ati evita sa purtati blanuri de animale, sau haine din piele, deoarece el iubeste foarte mult animalele.

Pentru a nu il descuraja trebuie sa evitati meschinaria, egoismul si lucrurile banale, marunte. Discutati mai mult despre filozofie, religie, alte civilizatii sau despre ocultism. Il enerveaza lipsa de imaginatie, prostia si incultura. Nu trebuie sa-l enervati cu fleacuri, sau sa va tineti scai de el. Daca nu iubiti miscarea, sportul, natura si calatoriile ii sunteti dusman.

Defectele sale sunt nehotararea, oscilatia, dificultatea in a lua decizii, nerabdarea si impulsivitatea. Stilul sau de comunicare este taios, direct, categoric, dar nu este rautacios sau socant. Se poarta ca un risipitor la capitolul timp si eficienta, dar este foarte zgarcit in materie de bani. Pentru a obtine bani de la el trebuie sa-i laudati generozitatea... Este o persoana optimista, face promisiuni pe care nu le poate tine, trage de timp si are dificultati in concentrare. Risca foarte mult la jocuri, in special la cele de noroc. Are un temperament dinamic, dar isi modifica rapid dispozitia.

Isi iubeste copiii si se bucura sincer pentru fiecare reusita a lor. Stie sa le stimuleze pasiunea de a cerceta si dragostea pentru calatorii. Casa ii va fi mereu curata, dar nu prea ordonata. Este usor neglijent si imprastiat. Va pastra la loc de cinste cartile si isi va etala cunostintele acumulate in decursul timpului. Ii place sa dea sfaturi si sa ajute. Este un intelept care stie ca rabdarea si dragostea pot invinge orice obstacol aparut intr-o relatie.

Pentru a incepe o relatie cu un nativ din Sagetator este necesar sa fiti dinamic, direct, sa aveti simtul umorului si sa nu fiti prea conservator. Ascultati-l cu atentie, fiti in acelasi timp vioi si nu uitati ca nu-i plac firile prea sobre sau mohorate. Il pasioneaza sportul, excursiile si prefera spatiile deschise statului in casa. Iubeste animalele. Atentie! A nu se confunda inclinatia lui permanenta pentru prietenie cu un sentiment real de dragoste.

Ruperea relatiei cu un nativ din Sagetator este un lucru usor de realizat. El nu va insista niciodata intr-o relatie in care celalalt nu mai are ce-i spune. Pentru mai multa siguranta, e mai bine de stiut ca-l deconcerteaza si-l alunga de langa dumneavoastra cateva lucruri foarte clare: proasta dispozitie permanenta, inactivitatea, criticile, pesimismul, amestecul in treburile sale profesionale, contactele cu oamenii dificili, gelozia excesiva.Anunturi gratuite | RoDirector | Forumul tau gratuit | Paginile.net