Horoscop zilnic Berbec Horoscop zilnic Taur Horoscop zilnic Gemeni Horoscop zilnic Rac Horoscop zilnic Leu Horoscop zilnic Fecioara Horoscop zilnic Balanta Horoscop zilnic Scorpion Horoscop zilnic Sagetator Horoscop zilnic Capricorn Horoscop zilnic Varsator Horoscop zilnic Pesti
Horoscop - Seductie Scorpion

Este un semn feminin, fix, de apa, guvernat de Marte si Pluton. Are drept metal fierul, culoarea sa este rosu-grena, iar piatra sa pretioasa este topazul. Tendinta sa erotica este de "a domina".

Persoana este pasionala, patimasa, radicala, extremista si este dotata cu un fler deosebit. Intuitia sa este foarte corecta si stie sa se bata pentru a-si impune ideile proprii. Are o fire dificila, ii place sa critice si sa faca ordine in viata celor din jur. Se maturizeaza tarziu si trece prin experiente dure si stranii. Are capacitati extrasenzoriale si este un veritabil hipnotizator.

Acorda sexului primul loc in preocuparile sale si nu refuza nici o ocazie care ii iese in cale. Pentru a fi fericit alaturi de el trebuie sa traiti din plin orice senzatie si orice placere. Adora sa i se spuna ca este misterios si enigmatic. Nu incercati sa-i descoperiti secretele deoarece va deveni furios. Tine foarte mult la discretie si la viata sa particulara. Nu povestiti nimic din ceea ce traiti cu el si nu divulgati secretele pe care vi le destainuie. Este destul de fidel daca stii sa ii mentii treaz interesul si sa il surprinzi mereu cu ceva nou si interesant. Este foarte gelos si se razbuna cumplit pentru cele mai mici greseli. Este o eroare sa incerci sa schimbi un astfel de om. Ori il accepti asa cum este, ori cauti pe altcineva.

Elementele prin care il puteti seduce sunt misterul si necunoscutul. Are nevoie de o libertate totala si de satisfacerea nevoilor emotionale si sexuale. Ii plac hainele deosebite si sofisticate. Deseori se imbraca in negru sau rosu.

Defectele sale sunt destul de multe. Este incapatanat, orgolios, dominator si tiranic. Posesivitatea sa este uriasa si nu admite sa fie inselat sau pacalit. Trebuie sa i se spuna intotdeauna adevarul deoarece daca este mintit devine violent. Daca aveti rabdare si ii explicati va intelege.

Temperamentul sau este impulsiv, agresiv. Se comporta fara menajamente si nu uita niciodata nimic. Este ironic, subtil si rautacios. Cand este suparat se cufunda intr-o liniste apasatoare. Trebuie sa fiti foarte atenti in comunicare si sa nu il suparati.
Isi trateaza copiii cu grija si afectiune, dar se poarta prea dur si posesiv. Incearca sa le modeleze viata asa cum vrea el si nu cum ar dori ei. Tendinta de a-i domina este foarte clara.

Casa lui este un loc linistit, dominat de semiintuneric si de umbre misterioase. Prefera materialele bogate si stofele grele, catifea.

Pentru a fi fericit, are nevoie de multa rabdare si intelegere din partea partenerului care trebuie sa il ajute pentru a-si depasi carentele. Este baiat bun, dar mult prea exigent si dur cu el si mai ales cu ceilalti. Este un om dintr-o bucata si trebuie sa fii foarte corect si direct in relatiile cu el.

Pentru a intra in gratiile sale trebuie sa aprobi tot ce spune si sa-l complimentezi in permanenta - cu foarte mare atentie insa si cu mult tact, caci simte minciunile si atunci veti obtine efectul contrar. Ii plac toaletele extravagante la partenera, hainele mulate pe corp si parfumurile fine.

Pentru a rupe relatia cu un Scorpion trebuie sa te comporti oscilant, dualist, dezordonat si frivol. Lipsa unei comunicari sincere, a tandretei si a pasiunii este tot ce poate fi mai rau pentru el. O polemica fara sens si fara argumente reale il poate exaspera, insa ceea ce-l irita cel mai mult dintre toate este neglijarea caminului. Atentie, rupturile cu Scorpionii pot fi foarte periculoase!Anunturi gratuite | RoDirector | Forumul tau gratuit | Paginile.net