Horoscop zilnic Berbec Horoscop zilnic Taur Horoscop zilnic Gemeni Horoscop zilnic Rac Horoscop zilnic Leu Horoscop zilnic Fecioara Horoscop zilnic Balanta Horoscop zilnic Scorpion Horoscop zilnic Sagetator Horoscop zilnic Capricorn Horoscop zilnic Varsator Horoscop zilnic Pesti
Horoscop - Seductie Taur

Este un semn feminin, fix, de pamant, guvernat de planeta Venus. Culoarea sa este galbenul, metalul corespunzator cuprul, iar piatra pretioasa smaraldul. Tendinta erotica dominanta a Taurului este de "a poseda".

Persoana are un fizic frumos, un corp puternic care degaja impresia de forta. Este pasionala, senzuala si foarte fidela. Actioneaza mereu cu multa prudenta, este pragmatica, ii place stabilitatea si rutina. Este incapatanata, geloasa si posesiva. Din punct de vedere sexual dorinta sa poate lua proportii mari, dar nu va aduce niciodata ceva nou in acest domeniu. Acorda o mare importanta prieteniei. Nativul se simte stimulat de un cuibusor cald, linistit, frumos, unde totul sa mearga perfect. Apreciaza dragostea, gesturile tandre, mangaierile permanente. Stie sa daruiasca si sa primeasca afectiunea. Zona sa erogena este gatul.

Ceea ce il enerveaza sunt discursurile interminabile si abstracte, iar daca vreti sa-l convingeti, trebuie sa-i vorbiti frumos si cu multa dragoste. Nu accepta independenta si dorinta de libertate a partenerei deoarece nu este sigur pe sentimentele ei. Are mare nevoie de siguranta emotionala si de aici provine marea sa gelozie si posesivitate. Acorda prea multa atentie banilor si este cam materialist. Daca nu vreti sa il suparati atunci fiti cat mai econom si nu risipiti banii pe fleacuri. Iubeste stabilitatea si uraste orice schimbare. Are tabieturi fixe pe care le respecta cu strictete la orele programate. Nu incercati sa-l intrerupeti sau sa i le modificati deoarece veti declansa taifunul. Fidelitatea sa este proverbiala cu conditia sa fie multumit de relatia sexuala. Este foarte gelos si posesiv neadmitand sa fie contrazis in hotararile sale. De multe ori isi reduce partenera la rolul de simplu executant.

Ceea ce il seduce este o mancare buna, o ambianta romantica, o muzica buna, totul trebuind sa fie de calitate extra. Trebuie sa ii castigati increderea, sa stie ca se poate baza pe voi si atunci totul va fi bine. Apreciaza eleganta, dantela, matasea, lucrurile fine, rafinate si are un simt estetic foarte bine format. Iubeste natura si vrea sa aiba o veritabila sera cu plante in casa. Pentru al atrage este nevoie de o persoana care sa arate bine, sa se imbrace cu gust si sa fie o buna gospodina. Este un romantic de moda veche.

Defectele sale sunt inclinatia spre materialism, posesivitatea si gelozia. Daca este enervat devine violent si nu mai tine cont de nici o regula. Nu uita si nu iarta niciodata o insulta. Este dotat cu simtul umorului si reuseste sa se stapaneasca foarte bine. Are multa rabdare, dar daca reusiti sa-l enervati devine extrem de violent. Menajati-i sensibilitatile si bazati-va intotdeauna pe fidelitatea sa. Este un om corect, cinstit, este foarte muncitor, fiind gata sa faca orice efort pentru a-si face fericita familia.

Pentru a incepe o relatie cu un nativ din Taur, un bun inceput poate fi intr-o atmosfera de intimitate, ca de pilda cea de la el de acasa. Va va fi recunoscator daca nu-l veti plictisi cu angoasele dumneavoastra si daca veti discuta un subiect care sa-l pasioneze, despre arta, de pilda. Accepta greu o prima intalnire si, de aceea, atunci cand acest lucru se intampla, cu siguranta ca va ia in serios. Fiind un mare gurmand, apreciaza o mancare buna si un vin pe masura, fara insa ca acestea sa fie servite intr-un local de un lux orbitor, caci spiritul sau de a economisi va fi socat. Cadourile pe care i le dati trebuie sa fie utile si de un bun gust desavarsit, altfel veti scadea automat in ochii sai, poate chiar il veti jigni.

Pentru a rupe o relatie cu un nativ din Taur trebuie sa va straduiti din greu, mai ales daca legatura este veche. El devine nervos daca nu este multumit de latura erotica. Va fi foarte iritat daca vor aparea neintelegeri in camin, daca va fi ridiculizat pentru atasamentul sau fata de familie. Se va supara daca veti face dezordine, daca veti fi risipitor, etc. - adica exact ceea ce contravine principiilor sale de viata.Anunturi gratuite | RoDirector | Forumul tau gratuit | Paginile.net