Horoscop zilnic Leu


 


Straluciti ca un far si prin comportamentul dvs. sincer si cald atrageti bunavointa unor persoane. Este posibil ca in aceasta zi sa legati relatii noi si sa obtineti promisiuni care se vor materializa in avantajul dvs. Tot ceea ce incepeti astazi are sansa de a fi dus la bun sfarsit cu conditia unei reale implicari.

m


Sensibilitatea emotionala excesiva sta in calea increderii in sine si a actiunii directe si decisive. Aveti nevoie de o perioada de liniste si de singuratate pentru a va regasi energia. Astazi lucrati cel mai bine in spatele scenei, in sarcini care cer subtilitate si intuitie.

 


Veti primi si veti face numeroase vizite la rude, dar n-ar fi rau sa tineti seama si de faptul ca ochii care se vad mai rar se iubesc mai mult, chiar si in ceea ce priveste relatiile de rudenie. Grijile financiare va vor determina sa luati decizii cam drastice in ceea ce priveste planurile celorlalti, dar solutia se va dovedi a fi una buna.
         

 
Perioada: 23 iulie - 22 august
Pietre pretioase: sadonix, rubin, chihlimbar
Numere norocoase: 5, 14, 23, 32, 41, 50
Culori preferate: auriu, portocaliu, rosu
Compatibilitati: Balanta, Sagetator, Berbec, Gemeni, Leu
Vezi compatibilitatea Leului cu alte zodii
m
Afla caracteristicile acestei zodii!Anunturi gratuite | RoDirector | Forumul tau gratuit | Paginile.net
Horoscop zilnic Berbec Horoscop zilnic Taur Horoscop zilnic Gemeni Horoscop zilnic Rac Horoscop zilnic Leu Horoscop zilnic Fecioara Horoscop zilnic Balanta Horoscop zilnic Scorpion Horoscop zilnic Sagetator Horoscop zilnic Capricorn Horoscop zilnic Varsator Horoscop zilnic Pesti