Horoscop zilnic Capricorn


 Obsesia fata de cheltuielile "inutile" din familie va va aduce in conflict cu ceilalti. Veti trai momente tensionate, nervii vor fi incordati la maximum, si puteti ajunge sa-i jigniti pe cei in cauza mai mult decat intentionati. In plan profesional va ganditi la o reorientare a carierei sau cel putin la o preluare a unor obligatii suplimentare pentru a rotunji veniturile familiei.


m


Ceva va atrage din alte dimensiuni, dati mare importanta viselor si mesajelor venite pe cai mai putin evidente. Exista capacitatea de a va racorda la energiile spirituale si de a intelege anumite concepte religioase. Insistati in a lua propriile decizii si in a trage propriile concluzii.

 


Spiritul vostru petrecaret va fi satisfacut pe deplin, mai ales ca veti fi invitati la un chef sau chiar mai multe. Nu uitati insa ca mai trebuie sa va si odihniti. Un lucru este clar, veti profita din plin de toate evenimentele sociale la care sunteti invitati. In dragoste, disputele pe care le tot purtati cu persoana iubita ar putea lua sfarsit daca nu veti mai fi atat de gelosi. N-ar fi rau sa faceti si unele economii.
         

 
Perioada: 21 decembrie - 20 ianuarie
Pietre pretioase: onix
Numere norocoase: 10, 28, 37, 46, 55
Culori preferate: albastru inchis, indigo
Compatibilitati: Pesti, Taur, Fecioara, Scorpion, Capricorn
Vezi compatibilitatea Capricornului cu alte zodii
m
Afla caracteristicile acestei zodii!Anunturi gratuite | RoDirector | Forumul tau gratuit | Paginile.net
Horoscop zilnic Berbec Horoscop zilnic Taur Horoscop zilnic Gemeni Horoscop zilnic Rac Horoscop zilnic Leu Horoscop zilnic Fecioara Horoscop zilnic Balanta Horoscop zilnic Scorpion Horoscop zilnic Sagetator Horoscop zilnic Capricorn Horoscop zilnic Varsator Horoscop zilnic Pesti