Horoscop zilnic Fecioara


 


Vi se va cere astazi sa participati mai activ la viata de familie, in special cand e vorba de luarea unor decizii de care atarna bunul mers al lucrurilor in viitorul apropiat. Daca incercati sa folositi ca refugiu lipsa de pareri, veti fi usor de sanctionat de catre familie. Pe de alta parte, incercati sa hotarati fara a va impune insa parerea batand cu pumnul in masa.

m


Doriti ca toata lumea sa se ocupe de proiectele dumneavoastra intr-o maniera serioasa. Aveti un simt exagerat al propriei importante. Trebuie sa va pregatiti pentru posibilitatea aparitiei unor dificultati neprevazute.

 


Relatiile cu persoanele de la drum lung revin in actualitate. Sunt favorizate relatiile cu strainatatea si tot ceea ce tine de comert. Daca doriti sa obtineti un vot de incredere, o aprobare sau sa convingeti pe cineva sa va sustina intr-o afacere, n-ar fi rau sa apelati la cei care stiti ca va sunt datori. Puterea de convingere de care dati dovada face ca visele dumneavoastra sa capete cotur mai repede decat ati putea crede.
         

 
Perioada: 23 august - 22 septembrie
Pietre pretioase: agate
Numere norocoase: 6, 15, 24, 33, 42, 51
Culori preferate: indigo, violet
Compatibilitati: Scorpion, Capricorn, Taur, Rac, Fecioara
Vezi compatibilitatea Fecioarei cu alte zodii
m
Afla caracteristicile acestei zodii!Anunturi gratuite | RoDirector | Forumul tau gratuit | Paginile.net
Horoscop zilnic Berbec Horoscop zilnic Taur Horoscop zilnic Gemeni Horoscop zilnic Rac Horoscop zilnic Leu Horoscop zilnic Fecioara Horoscop zilnic Balanta Horoscop zilnic Scorpion Horoscop zilnic Sagetator Horoscop zilnic Capricorn Horoscop zilnic Varsator Horoscop zilnic Pesti