Horoscop zilnic Gemeni


 


Va luptati cu dv. insiva pentru a lua o serie de decizii corecte privind viitorul cuiva drag care depinde de dv. A-i lua si opiniile lui/ ei in calcul ar fi o posibilitate de a scapa de unele dintre dileme. Sanatatea, pe de alta parte, incepe sa scartie bine din toate...incheieturile. Reumatismul, spondiloza, tot ce are legatura cu oasele si tendoanele ar putea sa va creeze mari prbleme, mai ales daca ati mai avut antecedente in acest domeniu.

m


Astazi puteti obtine niste beneficii semnificative in acest sens. Dorinta de recunoastere a statutului social este intensa, actiunile vor fi bine organizate si calculate cu grija pentru a obtine rezultate concrete, in termeni de bani sau avansare profesionala.

 


Astazi va merg toate ca pe roate, incercati sa faceti investitii de orice fel, pentru ca posibilitatea de succes este foarte mare. O idee buna ar fi sa va vizitati si prietenii mai vechi.Se pare aca in seara asta va asteapta o petrecere.
         

 
Perioada: 22 mai - 21 iuni
Pietre pretioase: agate, carneol
Numere norocoase: 3, 12, 21, 30, 48, 57
Culori preferate: galben
Compatibilitati: Leu, Balanta, Varsator, Berbec, Gemeni
Vezi compatibilitatea Gemenilor cu alte zodii
m
Afla caracteristicile acestei zodii!Anunturi gratuite | RoDirector | Forumul tau gratuit | Paginile.net
Horoscop zilnic Berbec Horoscop zilnic Taur Horoscop zilnic Gemeni Horoscop zilnic Rac Horoscop zilnic Leu Horoscop zilnic Fecioara Horoscop zilnic Balanta Horoscop zilnic Scorpion Horoscop zilnic Sagetator Horoscop zilnic Capricorn Horoscop zilnic Varsator Horoscop zilnic Pesti