Horoscop zilnic Taur


 


Incercati sa nu faceti cheltuieli pe care nu le puteti acoperi chiar daca suma de care dispuneti pare sa fie suficienta. Ar fi cazul sa acordati o mai mare atentie aspectului exterior, in special sanatatii pe care ati neglijat-o in ultimul timp. Incercati o dieta, va poate rezolva ambele probleme. Relatiile cu prietenii evolueaza bine.

m


Sunteti capabili de lupta hotarata, fara compromisuri, in apararea propriilor principii. Va puteti angaja intr-un proiect care desi va depaseste din punct de vedere al solicitarii, va incita foarte mult. Chiar daca veti ezita la inceput, situatia va atrage foarte mult, asa ca indrazniti!

 


Veti fi poate presati de catre persoane autoritare sa faceti lucrurile mai repede decat sunteti obisnuiti sau vi se vor impune lucruri absurde. Atributul acestei pozitii lunare este toleranta si, prin urmare, este bine sa lasati si de la dumneavoastra, cel putin pentru a-i determina pe ceilalti sa se simta confortabil. Puteti reusi in afaceri numai daca sunteti prudenti, pentru ca ziua aceasta favorizeaza afacerile de culise.
         

 
Perioada: 21 aprilie - 21 mai
Pietre pretioase: turcoaz, safir
Numere norocoase: 2, 11, 20, 29, 37, 47, 56
Culori preferate: albastru, verde, roz
Compatibilitati: Rac, Fecioara, Capricorn, Pesti, Taur
Vezi compatibilitatea Taurului cu alte zodii
m
Afla caracteristicile acestei zodii!Anunturi gratuite | RoDirector | Forumul tau gratuit | Paginile.net Horoscop zilnic Berbec Horoscop zilnic Taur Horoscop zilnic Gemeni Horoscop zilnic Rac Horoscop zilnic Leu Horoscop zilnic Fecioara Horoscop zilnic Balanta Horoscop zilnic Scorpion Horoscop zilnic Sagetator Horoscop zilnic Capricorn Horoscop zilnic Varsator Horoscop zilnic Pesti