Horoscop zilnic Balanta


 


Va veti simti presati de cei din anturajul dvs. si mai ales de persoanele care au o oarecare autoritate asupra dvs. Stresul va fi cu atat mai mare daca nu veti fi capabil sa va asumati responsabilitatile care va revin. E posibil sa aveti probleme cu stomacul.

m


Regretele zadarnice in legatura cu trecutul pot deveni o tumoare sufleteasca, distrugand fericirea sufleteasca sau utilitatea fata de sine si fata de altii. Aspectele zilei cer o analiza obiectiva si critica pentru a descoperi partile bune si defectele situatiei, pentru a gasi calea justa de iesire din dificultati.

 


Incercati sa fiti mai convingatori, chiar daca viata pare sa va fie potrivnica. Astazi, mai mult ca oricand, trebuie sa fiti constienti de capacitatile dumneavoastra. In dragoste va merge destul de bine, ceea ce va va da mai mult curaj si incredere, in primul rand in fortele proprii.
         

 
Perioada: 23 septembrie - 22 octombrie
Pietre pretioase: diamant
Numere norocoase: 7, 16, 25, 34, 43, 52
Culori preferate: indigo, galben, albastru
Compatibilitati: Sagetator, Varsator, Gemeni, Leu, Balanta
Vezi compatibilitatea Balantei cu alte zodii
m
Afla caracteristicile acestei zodii!Anunturi gratuite | RoDirector | Forumul tau gratuit | Paginile.net
Horoscop zilnic Berbec Horoscop zilnic Taur Horoscop zilnic Gemeni Horoscop zilnic Rac Horoscop zilnic Leu Horoscop zilnic Fecioara Horoscop zilnic Balanta Horoscop zilnic Scorpion Horoscop zilnic Sagetator Horoscop zilnic Capricorn Horoscop zilnic Varsator Horoscop zilnic Pesti