Horoscop zilnic Scorpion


 


Afacerile va merg bine sau aveti mai mult noroc la bani. Va atrag banii si castigurile, chiar si cele mici. Cu toate acestea trebuie sa va zbateti mai mult si sa dati dovada de mai multa vointa, chiar daca lucrul acesta ar insemna sa primiti reprosuri din partea persoanelor dragi. Ceilalti vor crede ca v-ati schimbat sau ca atitudinea Dvs. este prea rece pentru sentimentele lor calde Poate ca este vorba de independenta la care tot visati. Acum este momentul sa va faceti de cap. Nu-i neglijati insa pe ceilalti.

m


Incercati sa va canalizati pe lucrurile cu adevarat constructive, sa va implicati in afacerile celorlalti, pentru a evita melancolia si autocompatimirea exagerata! Profesia va poate face sa lucrati retras, departe de luminile rampei.

 


Cineva care tine la dumneavoastra va anunta asupra unor posibile dezamagiri din partea unor colaboratori. Veti lua legatura cu multe persoane, dar acestea sunt in mare parte neserioase. Astazi aveti o predispozitie catre cheltuieli exagerate sau catre imprumuturi care nu au acoperire. In aceasta zi este indicat sa incepeti orice proiect ce are in vedere amenajarea spatiului interior sau schimbarea casei.
         

 
Perioada: 23 octombrie - 21 noiembrie
Pietre pretioase: topaz, opal
Numere norocoase: 8, 17, 26, 35, 44, 53
Culori preferate: rosu, rosu aprins, maro
Compatibilitati: Capricorn, Pesti, Rac, Fecioara, Scorpion
Vezi compatibilitatea Scorpionului cu alte zodii
m
Afla caracteristicile acestei zodii!Anunturi gratuite | RoDirector | Forumul tau gratuit | Paginile.net
Horoscop zilnic Berbec Horoscop zilnic Taur Horoscop zilnic Gemeni Horoscop zilnic Rac Horoscop zilnic Leu Horoscop zilnic Fecioara Horoscop zilnic Balanta Horoscop zilnic Scorpion Horoscop zilnic Sagetator Horoscop zilnic Capricorn Horoscop zilnic Varsator Horoscop zilnic Pesti