Horoscop zilnic Varsator


 


Stiindu-va gata oricand sa va implicati in tot felul de proiecte, sefii dv. nu vor ezita astazi sa va ofere de lucru dincolo de puterea normala a unui om. Nu veti face fata decat cu ajutor din partea colegilor si cu mare intelegere din partea familiei. Atmosfera tensionata din cuplul cu o Fecioara sau un Peste ca partener v-ar putea da insa peste cap si v-ar putea intarzia nepermis de mult activitatile pe care trebuie sa le desfasurati. Sosesc ceva bani.

m


Chiar daca vor fi persoane care vor judeca aceasta miscare, este bine sa nu mai schimbati hotararea luata astazi. Puteti respinge oamenii prin remarci lipsite de tact, prin vederi limitate, prin ingamfare asupra propriilor idei, insa oricum ar fi situatia, nu va lasati influentati de persoanele neavizate!

 


Ar fi bine daca n-ai mai incerca sa-i domini pe ceilalti si l-ai lasa pe altul sa conduca, macar pentru o perioada scurta de timp. Vei putea sa-ti refaci fortele si vei constata cum exemplul tau este urmat de ceilalti, care te vor aprecia si mai mult.
In plan personal, desi ai unele indoieli, este posibil sa incepi o relatie cu o persoana din cercul tau de prieteni.
         

 
Perioada: 21 ianuarie - 20 februarie
Pietre pretioase: safir albastru
Numere norocoase: 11, 29, 38, 47, 56
Culori preferate: albastru, azuriu, bleu
Compatibilitati: Berbec, Gemeni, Balanta, Sagetator, Varsator
Vezi compatibilitatea Varsatorului cu alte zodii
m
Afla caracteristicile acestei zodii!Anunturi gratuite | RoDirector | Forumul tau gratuit | Paginile.net
Horoscop zilnic Berbec Horoscop zilnic Taur Horoscop zilnic Gemeni Horoscop zilnic Rac Horoscop zilnic Leu Horoscop zilnic Fecioara Horoscop zilnic Balanta Horoscop zilnic Scorpion Horoscop zilnic Sagetator Horoscop zilnic Capricorn Horoscop zilnic Varsator Horoscop zilnic Pesti